Jag tror nog allt att "förkyldningen" är pollen allergi eller något liknande.. Har kliat endel i ögonen idag :(

Fodrade och släppte ut som vanligt, mockade och kollade till hästarna på betet och sen gick jag en promenad med Tootsie. Motion får jag iaf ;) Sen packade jag och badade Grålle. Tvättade sen lite. Och efter det fikade jag och Johan.

Sen red jag Caramell och Johan Kajsa ner på gräset. Johan berömde mig för hur jag red honom. Alltid så himla kul när han säger att jag gör ett bra jobb :D
Fixade sen iordning hästarna och släppte ut dom igen. Borstade och gjorde iordning Grålle. Och sen åt vi pannkakor, mums!!

Sen lastade vi och Johan, hanna och barnen åkte iväg mot Vaggeryd! Jag fodrade och tog in hästarna för det började regna lite. Sen fyllde jag upp vatten i alla hagarna, tog ett tag kan jag säga, men nu är det gjort! Skönt!

Sen red jag Ina på gräset, hon va fin. Jobbade med att behålla aktiviteten i bakbenen när jag kortar henne. Och i början fatta hon ingenting, men sen började det komma och i slutet gick det riktigt bra faktiskt. Hon kan om hon bara vill! Har tagit lång tid men nu släpper det mer och mer för varje dag känns det som. Så Falsterbo nästa år blir nog inga problem ;)

Grejade lite och fodrade, sen kom Malin med sin plan inför sitt bloggande, ska bli sååå spännande!!! :D Kommer länka till den när den är klar! ;D

Fick sen ett sms av Johan att Grålle va felfri, så nu är han KLAR FÖR FALSTERBO!!!! Så himla kul! Äntligen!! :D

Nä usch va jag är trött, har tagit en halv timme att skriva det här lilla haha ;) Ska nog sova nu. Kan behövas, på söndag åker vi noh vid 5-6 på morgonen ;)