Fredag, känns som att det inte va länge sen det va fredag :O

Men men, fodrade och släppte ut. Sen red Johan Kajsa och Caramell som ska tävla i morgon. Sen började jag mocka och då kom Malin och hjälpte till :D Efter det red vi våra små tokungar på gräset, och båda gick bra. känns skönt inför i morgon.

När vi va klara med dom så putsade vi och packade allt. Tog ett tag, packa till Johans hästar och sen packa ihop på mina grejor också :)

Sen kom Johan och Hanna hem så då åt vi mat, fick den underbart goda fisken och såsen. Det är sååå gott! ;D Ja pappa du läste rätt ;)

Efter det red jag och Malin ut på Grålle och Ina på kullarna. och Grålle va en aning laddad haha eller va säger du Malin ;)

På eftermiddagen när vi hade släppt in alla hästarna började jag med att bada två hästar och Malin gjorde iordning broddhålen på två, sen gjorde jag det medans Malin tvättade två. En sak är säker jag ska absolut inte bli hovslagare... herregud vilket jobb, jag va helt slut i ryggen efter att ha gängat på hästar. vilket skit jobb egentligen. Usch!

Blev klar innan Malin så då lastade jag in alla grejorna i transporten. Sen började vi fodra och gjorde iordning så mycket som möjligt tills i morgon för då blir det tidig fodring.

Vi har tänkt att vi ska åka senast kl 7. Och då ska vi ha släppt ut och mockat innan vi åker.

Men det ska nog gå bra ;) Är såå taggad!! Hoppas det blir bra väder bara, är ju som sagt på gräs. Och gräs är ju nästan aldrig bra nu för tiden :/ Är det inte för blött och halt så är det för tort och hårt.

Nej nu måste jag sluta. Ska sova nu. Kommer med resultatet i morgon ;D

God natt!