Igår var det tävling i Götene. Jag och Johan åkte med Kajsa och Grålle. Och Anna och hennes praktikant kom med Anders.
Vi hoppade bara en klass, 130 A:1a!
Lite stressigt va det. 3 hästar på totalt 18 starter. men det gick bra. Jag red fram dom och Johan hoppade fram dom. och alla 3 gick felfritt i grunden :D Jätte kul!!
Så till omhoppningen va det 7 starter och vi hade 3. och som tur va så va det 2 ekipage emellan våra.

Medans Johan kollade banan, joggade jag igång Anders. Sen upp med Johan på Anders och jag upp på Kajsa som va häst nummer två. Anders va nolla. Byta häst, jag upp på Grålle och Johan upp på Kajsa. Kajsa nolla hon oxå. Och sen byta häst igen.
Johan hade ridit för sakta ;P Han trodde han red fort men en efter en red om honom. Så med Grålle växlade han upp en växel och slog Cissi med en tiondel!!!
Så himla kul. Här kommer Johan med en 6 åring som för första gången får gå mot klockan, och vinner 1.30!!! :D
Anders kom 6:a och Kajsa 7:a!
Nu laddar vi om tills på söndag, då är det Herrljunga. Dom går bara 1.30 där också i avd. A. Och sen bär det iväg till FALSTERBO!!! :D Ska bli såå himla kul!

Idag var det måndag igen. Fick sovmorgon till kl 8 :D Och under dagen har jag hjälpt Johan med staket mm. Och sen har jag ridit två hästar.

I morgon ska vi till Nygårds och kolla Kokoschka igen :D Hoppas på att hon är dräktig!! :D Och nu vilken dag som helst kan det komma en liten Roxette bebis! :D Håll tummarna för att allt går bra!